dušan tittel
@DusanTittel: 1.-8. júl 2017, Holiday Park Orava, Tittel Football Camp 2017
sportove-projekty

TITTEL FOOTBALL CAMP 2017
01. 07, 2017 Holiday Park Orava

Ďalší ročník Tittel football campu sa blíži! Týžden plný futbalu, relaxu a zábavy v Holiday Park Orava odštartuje už 1. júla 2017.

V rámci podpory zdravého životného štýlu, pohybu u detí a rozvoja futbalu, sme sa po minulých úspešných ročníkoch Tittel football campu, s mojimi bývalými spoluhráčmi zo Slovana či reprezentácie rozhodli opäť usporiadať jedinečný športový týždeň pre mladých futbalistov. A opäť v prekrásnom prostredí na Orave v areáli Holiday Park Orava. Okrem kvalitných tréningov pod vedením skúsených trénerov a bývalých hráčov, ako je Ladislav Pecko, Onrej Krištofík, či Július Šimon, sa môžu mladí účastníci tešiť aj na rôzne mini turnaje, športové súťaže, ako aj kvalitnú regeneráciu a zábavu v bazéne a vo fitness.

Snahou Tittel football campu je ukázať mladým talentom aj pohľad na život profesionálneho futbalového hráča, pre ktorého je ovládanie cudzieho jazyka nutnosťou. A preto sa aj s mladými futbalistami, budeme hravou formou učiť futbalovú angličtinu. Taktiež budeme zlepšovať individuálne činnosti hráčov, aby sa vedeli lepšie presadiť a zviditeľniť a to v priamom kontakte s profesionálmi.

Počas týždňa plného aktivít si pozrieme aj krásy Oravy, jej okolia, ako aj okolitých pamiatok. A Tittel football camp 2017 ukončíme futbalovou vatrou a spoločnou opekačkou s posolstvom priateľstva, fair play a tolerancie, nie len medzi futbalistami, ale aj medzi ľuďmi a ukázať mladým, ako vie futbal spájať.

 

Ak máš rád futbal, si vítaný!

 

Miesto konania:

Holiday Park Orava

Čas konania:

1.7. - 8.7.2017

Cena za pobyt:

330 EUR/osobu

 

Stiahnuť prihlášku

Kontaktný formulár